Routebeschrijving


Met de trein:
Vanaf het station (Mechelen-centraal) via de Bruul tot op de Grote Markt. Achter de Sint Romboutskathedraal is de Wollemarkt en het Sint Romboutskerkhof.


Met de auto:
Vanuit Leuven: richting Mechelen, altijd rechtdoor tot aan de ring. Hier linksaf de ring volgen, voorbij de Brusselpoort, over het water (even omhoog) en aan de volgende lichten (Mc Donalds) naar rechts tot aan de eerste rode lichten. Daar rechtsaf (Katelijnestraat) tot juist voor de kathedraal. Aan uw linkerkant is de Wollemarkt en het Sint Romboutskerkhof waar u de nieuwe ondergrondse Kathedraalparking kan gebruiken.

Vanuit Antwerpen: via E19 afrit Mechelen Noord, richting Mechelen tot aan 3de verkeerslichten; daar rechtsaf (Katelijnestraat) tot juist voor de kathedraal. Aan uw linkerkant is de Wollemarkt en het Sint Romboutskerkhof met ondergrondse parking.

Vanuit Brussel: via E19 afrit Mechelen Noord, richting Mechelen tot aan 3de verkeerslichten; daar rechtsaf (Katelijnestraat) tot juist voor de kathedraal. Aan uw linkerkant is de Wollemarkt en het Sint Romboutskerkhof met ondergrondse parking.

Opgelet: met de auto kan u enkel via de Katelijnestraat aan de parking voor de jazzzolder geraken: de andere straten zijn ofwel enkele richting, ofwel autoluwe straten!

Plannetje met straatnamen

Klik om een grotere versie van het plan te bekijken.